Català  |  Español |  English |  Français |  Accesibilidad |  Aviso legal
Calendario de próximos chats
No se han encontrado chats próximos
Chats anteriores
07/06/2018 18:00
Xat del mes de juny
03/05/2018 18:00
Xat del mes de maig
05/04/2018 18:00
Xat del mes d'abril
01/02/2018 18:00
Xat del mes de febrer
11/01/2018 18:00
Xat del mes de gener
05/04/2018 18:00
Xat del mes d'abril

Alcalde: Bona tarda, iniciem una nova sessió del Xat. Seré amb vosaltres fins a les 7 de la tarda, per tal d'atendre les vostres consultes i suggeriments.

Alcalde: Comencem!

Manuel: Fins quin dia es poden demanar les ajudes per l'IBI?

Alcalde: Bona tarda. Es poden presentar fins el dia 30 de setembre. Enguany hem ampliat els requisits de renda per poder atendre a més famílies.

Alcalde: Estamos en plena temporada de plantación. Las plantaciones participativas que hemos hecho en La Mitjana y en Gardeny/Mariola han funcionado muy bien.

Alcalde: El ayuntamiento emprenderá en los próximos dias las plantaciones de la av. de Madrid y del Call Jueu. Lleida ha incrementado en más de un 30 por

Alcalde: ciento su dotación de árboles en este mandato.

Isabel: Alcalde, muy bien las últimas plantaciones de árboles. Se harán más?

POUM: Hola alcalde, voldria saber bastants coses del nou POUM. Primer si es prollongarà el carrer Corregidor Escofet fins al pavelló Juanjo Garra. Segon, he vist un mapa on es veure l'edifici de Frilesa i les cotxeres dels autobusos de Lleida, que seran

POUM: zona verda, això vol dir que on estan les cotxeres serà l'ampliació dels Camps Elisis? I també he vist que la carretera que hi ha ara entre la font de la foca i el tractor, desapareix? I tercer, si el carrer del Clot de les Monges intra sortida a

POUM: la Rambla Ferran. Que ara l'espai que ocupava un edifici es parking de motos, i estaria bé que s'edifiques de nou i que hi hagui sortida desde aquest carrer fins a la Rambla. Moltes gràcies.

Alcalde: Anem per punts. Corregidor Escofet fins Pabelló, Si, pero va vinculat al desenvolupamen urbanistic de la zona.

Alcalde: Segón. Una part es zona verda, d'ampliació dels Camps Elisis. La carretera (el vial) que dius, es el carrer Sta Cecilia, no desapareix però el seu us

Alcalde: passa a ser secundari.

Alcalde: Tercer tema, la conexió de Pl La Sal a Rbla de Ferran hauria de formar part del nou edifici que es pot construir, i que es va estar a punt de fer.

Sergi: Bona Tarda. Quan funcionarà el semàfor de Miquel Batllori que encara no ho fa? Cada vegada hi ha més transit a la zona i mes volum de gent que passa caminant. Moltes gràcies.

Sergi: D'altra banda finalment aquest mes de Maig on s'instalarn les firetes? A Copa d'Or o ja a la Hipica? Gràcies.

Alcalde: No sé el tema del semàfor. Ho pregunto. A Maig les Firetes encara aniran a Copa d'Or, crec que no arrivem per terminis. A Setembre, si.

Aleix: es cert que es fara un camping a les basses? si es aixi no crec que tingui exit

Alcalde: Si, clar. Esta en el planejament, i ho treurem a licitació en concessió. Un camping modern, crec que tirarà endavant. Es sector en creixement.

primavera: Bona tarda, vostè va declarar l'any 2018 any Viñes a la ciutat . Creu que seria el moment de desempolsar el llegat Viñes i restituir-lo e un lloc adient per tal que, tothom qui vulgui el pugui consultar?. Gràcies.

Alcalde: En poques setmanes fem la constitució de la Comissió Organitzadora de l'Any Viñes. Ho proposaré. Merci

Toni: Buenas tardes, en la Avenida Barcelona, en toda su totalidad, faltan 37 árboles. Cada año que pasa, mueren, cortan o se caen varios. Nunca se reponen. Ya hace un año escribí en este chat y comenté la situación, pero no se plantó ni uno nuevo. Gracias

Alcalde: Este año hemos plantado muchisimos. Preguntaré por Av Barcelona.

santi: Sr Alcalde; finalment mon hem sortit !! tenim la línea del AVE vallada per tot el tramp de Lleida, ens ha costat. 10 milions de pasatger han circulat amb un riscs afeigit innecesariament. m'ha sabut greu la vostra pasivitat , pero ens hem en sortit .

Alcalde: Santi, discrepo. No es així. Ha estat gràcies a la insistència de la Regidoria d'Urbanisme que s'han fet les tanques. i encara estem exigint

Alcalde: millores per protegir el tren convencional a la zona Cami de Vallcalent.

Josep: Bona tarde senyor Ros. Es veritat que canviaran les bases per agent a la GU? Per a quan esperem que siguien aprovades? Hi pot haver un increment de places degut a l'aprovació de la jubilació anticipada als 59? Gràcies.

Alcalde: Començo pel final. Enguany hi ha 5 places, i no es poden incrementar.

Alcalde: Sortiran les bases en poques setmanes, les proves a partir de Maig. No hi ha canvis fonamentals respecte a l'any passat.

Juan3: M'agradaria fer una queixa dels distintius que porta l'empresa Bara de treball comunitari, ja que les furgonetes d'aquesta empresa estan usan com aparcament des de fa dos mesos les zones de descarregua de la zona de ferran. Crec que es un us indegut

Alcalde: Desconec el cas. Pregunto als responsables de Manteniment

Marc: Bona tarda alcalde,

Marc: Ja se sap quin serà el disseny dels para-sols que shauran de posar a la passarel·la del Liceu Escolar? Pel que tinc entès va sortir com a guanyador als pressupostos participatius i teoricament shaurien de colocar abans de començar aquest estiu.

Marc: Crec que es un projecte molt necessari ja que tots els ciutadans que creuem la pasarela per anar del carrer major a cappont o bordeta passem molta calor

Alcalde: Ja tenim el projecte de l'arquitecta Mamen Domingo. Està basat en cobertes vegetals. El presentarem properament. I el farem lo abans possible.

Alcalde: Acabem aquí. Moltes gràcies, una vegada més, per la vostra participació. Ens retroben al Maig, un mes ple de cites festives i culturals a la ciutat, al

Alcalde: que dona el tret de sortida la diada de Sant Jordi que ja tenim a tocar. Us desitjo, per tant, un feliç dia de Sant Jordi. Molt bona tarda.